Kategorija proizvoda

Ронгкин Био-Тецх Цо, Лтд (ХК)

ФАКС: 029-62388781

ФЕЛ: +8618220537895

Е-маил: салес@ронгкинбио.цом

Адреса: Кси'ан Јиансхе Мансион, Кина, Схаанки Схенг, Ксиан Ши, Ианта Ку, Кујианг СхангКуан, Ианта С Рд

Dom > Novosti > Sadržaj
Додај нови метод плаћања --- Битцоин
- Mar 16, 2018 -

Нови начин плаћања: Битцоин


Због потребе клијената, поред Вестерн Унион Монеи Грама, Банк трансфера и ПаиПал-а. наша компанија је додала нови начин плаћања --- Битцоин.


Ако можете платити за Битцоин, молимо вас да нас контактирате како бисте наручили налог.

t014f289d2e090b1f15.jpg


Битцоин је електронски новац сличан е-маилу, а обје стране у трансакцији треба "Битцоин торба" слична е-маил адреси и "Битцоин адреси" сличној е-маил адреси. Као и слање и пријем е-поште, странка која дознака плаћа битцоин директно другој страни путем рачунара или паметног телефона на адреси примаоца. Следећа табела наводи неке веб странице које бесплатно скидају биткоинске новчанике и адресе.


Битцоин адреса је низ од приближно 33 знакова, састоји се од слова и бројева, који почињу увек са 1 или 3, на пример "1ДвунА9отЗЗКихкВвкЉ8ДВ1туСвМФ7р3в". Битцоин софтвер може аутоматски генерирати адресу и не захтева мрежно повезивање за размјену информација приликом генерисања адресе. Може се извести оффлине [2]. Постоји више од 2 Битцоин адресе. Отприлике речено, на свету има око 2 зрна песка. Ако у свакој зрни песка постоји једна земља, укупан број биткоин адреса далеко превазилази укупан број свих ових "земаљских" песка.

173811929.jpg

Биткоин адресе и приватни кључеви се појављују у паровима, а њихова веза је као бројеви банковних картица и лозинке. Битцоин адреса се користи као број картице банке да бисте забележили колико Битцоина имате на тој адреси. Можете слободно генерисати биткоин адресе за чување биткоина. Када се генерише сваки битцоин адреса, генерише се приватни кључ који одговара адреси. Овај приватни кључ може доказати да поседујете Битцоин на овој адреси. Једноставно можемо разумјети битцоин адресу као број картице банке, а приватни кључ ове адресе се схвата као лозинка одговарајућег броја картице банке. Само ако знате банкарску лозинку можете ли користити новац на број картице банке. Зато сачувајте своју адресу и приватни кључ када користите Битцоин новчаник.

QQ图片20170315140316.jpg

Контакт информације

Пред. Поште предузећа: селл@ронгкинбио.цом

Скипе: селл@ронгкинбио.цом

Вхатсапп: + 86-18789401944